Tips Om Hvordan Du Kan Forbedre Smykkesamlingen Din

Ingenting viser at du tok deg tid og brydde deg, ganske som fine smykker. Det har alltid vært, og vil alltid være, den beste gaven å hente med et øyeblikks varsel. Ingen er noen gang trist eller skuffet over at de mottok smykker i stedet for et kort eller bilde. Det er noen ting du bør huske når du handler smykker, og de er oppført i denne artikkelen.

Når du handler diamanter, må du sørge for at du handler for dem basert på de fire hovedkriteriene: farge, kutt, klarhet og karat. Fargen refererer til fargen på steinen. Snittet refererer til måten steinen er utformet på, for eksempel prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til steinens feilfrihet. Karaten refererer til steinens vekt.

Ta av ringene når du er i dusjen. Det kan ofte være fristende å beholde bryllupsbåndet eller løfteringen hele tiden, men kjemikaliene i såpe, kroppsvask og sjampo kan ha negative effekter på ringen din. En annen god grunn er fordi ringer ofte kan gli av og forsvinne ned i avløpet. Hold ringen din evig og trygg ved å fjerne den før du går inn i dusjen.

Smykkerforsendelsesbutikker er et flott sted å selge smykkene dine. Forsendelsesbutikker vil selge smykkene dine for det du synes er en rimelig pris, og de tar en viss prosentandel av salget når varen selger. De vil vanligvis vise den i omtrent 3 måneder, og da har du muligheten til å enten hente den eller selge den til butikken. Noen ganger vil butikken holde den utstilt lenger hvis du spør.

Når det gjelder smykker, er det best å alltid holde det forenklet. Et enkelt halskjede og et par ringer gir et slank utseende. Ett armbånd med et enkelt par øredobber er mote fremover hele tiden. Ikke gjør smykkene dine for mye, og fokuset vil forbli på deg og dine mest spesielle brikker.

Når du kjøper smykker som en gave til noen andre, må du finne ut hva de foretrekker. Mange liker bare gull eller sølv, ikke begge deler. Se på mottakerens garderobevalg og nåværende smykker for å finne hvilken smykketype de mest sannsynlig vil like og faktisk ha på seg.

Hvis du kjøper en diamant over en karat, må du få bevis. Enhver diamant som er inkludert i smykker som er over en karat, skal ha en rapport om diamanter. Dette bør gjøres av en uavhengig perlevurderer, og rapporten bør inneholde all informasjon som potensielt kan påvirke verdien.

Utdann deg selv om perlene du har i tankene før du skal kjøpe et nytt smykke. Du må vite hvilke spørsmål du skal stille for å unngå å bli utnyttet av en gullsmed. Ingenting føles mye verre enn å bli lurt for noe du trodde var et produkt av høy kvalitet.

Observer hvert stykke nøye og ikke kjøp noe du ikke er helt positiv til. Følg retningslinjene som er oppført, og du vil kunne få tak i noe flott som din kjære garantert vil glede seg over resten av livet. Du kan ikke gå galt når du går med smykker.

Enkle Smykkestrategier