Disse Smykkesvarene Er Mer Enn Våre To Cents Verdi, De Er Uvurderlige

Å velge smykker kan være vanskelig – til og med overveldende. Det er så mye valg og så mye du trenger å vite; spesielt hvis du aldri har kjøpt mye. Følgende tips vil hjelpe deg å lære noen nyttige ting du trenger å vite om smykker. Når du vet hvilke ting du skal se etter, gjør det det morsommere.

Kostyme smykker er verdt å vurdere hvis du skal jobbe og ikke ønsker å bære noen smykker som har en høy verdi knyttet til den. Kostymestykker av smykker inneholder ingen edle metaller eller edelstener, noe som gjør dem svært rimelige og allment tilgjengelige. Denne typen smykker har en tendens til å anløpe over tid og kan ikke skinnes med en polering klut.

En del av å velge bryllupet smykker bør ta hensyn til når du skal gifte. Glitrende smykker, som hengende diamanter, ser best når lyset kommer fra alle retninger, som det ville i en natt seremoni eller mottak. Dagtid bryllup, spesielt utendørs, pleier ikke å markere denne typen smykker også.

Hvilken stil av smykker du velger for bryllupet bør påvirkes av stilen på kjolen din. Hvis du har en høy hals så kan du gi avkall på et halskjede og i stedet ha dråpe øredobber med mye gnisten. Lange ermer vil vanligvis bety at du ikke vil ha på deg et armbånd.

For å holde smykkene i topp stand, aldri bruk den til å sove. Når du sover, produserer kroppen din mye svette og av gir mye varme, som begge kan forårsake alvorlig skade på smykker. Svette kan føre til at den tarnish eller rust, mens varmen kan føre til at myke metaller deformeres.

Når du selger smykker på nettet, må du være i stand til å stå bak brikkene dine. Fordi kunden ikke får til å håndtere smykker, bør det gjøres for å kunne holde opp til regelmessig bruk. Ellers vil du miste kunder. Du bør sikte på å tilby et garanti program, og være villig til å fikse andre brikker som ikke dekkes av den.

Bruk smykker i en fet, uventet farge for å plukke opp en aksent farge i antrekket ditt. Hvis du har på deg et skjørt med en floral, rutete eller stripete print, matche halskjede, øredobber eller armbånd til en farge som brukes i design. Dette er en fin måte å legge til mer farge til et ellers dempet antrekk, og det kan trekke utseendet ditt sammen pent.

Fjern smykker når du skal bruke skjønnhetsprodukter. Lotioner, parfymer, hårspray og barberkremer vil skade smykkene dine. Det kan bare gjøre smykker skitne, men det kan også skade juvelene dine. Hvis du glemmer det en gang i blant, bør det være greit. Ikke gjør det til en vane.

Tipsene som er gitt bør øke selvtilliten din når det gjelder smykkekjøp og omsorg. Du vet nå hva du skal se etter når det gjelder smykker, og å ha kunnskapen bør også gi deg muligheten til å snakke med enhver gullsmed med selvtillit.